Skip to content

Høsten er den ideelle flyttetiden

Selv om høsten kanskje er best kjent for fargede blader, deilige strikkegensere og kopp etter kopp med varm kakao, er det faktisk en strålende tid for flytting! Hvorfor? Jo, høsten gir deg en deilig pause fra den intense sommervarmen, noe som betyr mindre svette og utmattelse når du bærer den tunge sofaen. Mange velger også sommeren for flytting, noe som kan bety at flyttebyråer er mer tilgjengelige og kanskje til og med billigere i høstsesongen.

Er du en av dem som skal flytte nå i høst? Her er noen gode tips til deg!

 

  1. Start tidlig: Selv om høstdagene fortsatt er lange nok, blir det mørkere tidligere. Planlegg flyttedagen din slik at du har mest mulig dagslys til rådighet.
  2. Kle deg riktig: Selv om høsten er mild, kan været være uforutsigbart. Ta med deg både en regnfrakk og en varm genser, slik at du er forberedt på alt!
  3. Ha gode sko: Det siste du vil er å skli på våte blader med en boks full av bøker. Velg sko med godt grep.
  4. Klar, ferdig, organiser! Merk boksene etter rom eller type ting, slik at utpakkingen blir en bris. Og husk, tungt nederst, lett øverst!
  5. Ta vare på plantene dine: Høsttemperaturer kan være krevende for noen planter. Pakk dem godt inn hvis det er kaldt, og sørg for at de ikke står i trekk.
  6. Få hjelp: Enten det er venner, familie eller et profesjonelt flyttebyrå (hint, hint – som oss!), er to (eller flere) hender bedre enn én.
  7. Lag en overlevelsesboks: Før du setter i gang, pakk en boks med essensielle ting som dopapir, snacks, lader, medisiner, og kanskje en flaske vin eller kakao for å feire når alt er over!
  8. Husk å ha det gøy: Ja, flytting kan være stressende, men det er også begynnelsen på et nytt kapittel. Sett på litt musikk og nyt prosessen.

Lykke til med flyttingen, og husk at vi alltid er her for å hjelpe deg, uansett årstid!

Back To Top